Lasje so krona lepote in samozavesti vsake ženske. Zato je naš cilj in sanje pomagati do čudovitih las vsake od vas. Samo za vas smo ustvarili Bloom Hair, izdelek, ki vsebuje veliko kakovostnih sestavin. Skupaj s kančkom ljubezni ustvarijo vse, kar vaši lasje potrebujejo za svojo rast, moč in lepoto. Ni časa za slabe lase!

Bloom Hair

„Lepi lasje
brez kompromisov.”

pattern

Zahvaljujoč vitaminom Bloom Hair bodo tvoji lasje videti zdravi in ​​neverjetni! Če se bodo zahvaljujoč nam ženske počutile lepše, seksi in samozavestnejše, bomo dosegli svoj cilj!

O nas

Naša zgodba

S spreminjanjem letnih časov se spreminja tudi stanje naših las. Včasih se pogledate in si poveste, wooow, kakšne super lase imam danes. Potem pride sprememba in vaši lasje nenadoma niso več takšni, kot ste si predstavljali. In ravno takrat, ko pride tak dan in si rečete, da morate nekaj narediti za svoje lase, da bodo ponovno zdrave in ​​lepe, smo za vas ustvarili Bloom Hair. Vsebuje vse, kar potrebujete za ponovno obnovo in polepšanje las, naj se zgodi kakršnakoli sprememba v vašem življenju. Naš cilj pri ustvarjanju Bloom Hair je bil, da se vsaka ženska počuti lepo, seksi in samozavestno s pravo krono lepote v laseh.

pattern
pattern

sledi & deli

#bloomhair sledite nam na instagramu

15 -dnevni paket Gratis ob vsakem naročilu vitaminov

* 15-dnevni brezplačni paket bo samodejno dodan v košarico, ob vsakem naročilu samo enkrat.

Black Friday

50% off na drugi izdelek

V košarico vstavi 2 izdelka in na drugega ti podarimo 50% popust. Velja samo do 01.12.2021 ali do razprodaje zalog.