🌸 BREZPLAČNA poštnina pri nakupu nad €50,00! (Dostavna pisarna)🌸

Na samem začetku Bloom Hair je bil mlad par iz Slovaške. Njihova pot se je začela leta 2017, ko se je začel razvoj prvega izdelka Bloom Hair. Do danes jim je uspelo ne le postati najbolj priljubljen prehranski izdelek za lase na Slovaškem in Češkem, temveč tudi razširiti se v 5 držav v Evropi in ZDA.

Bloom Hair

„Slab dan za lase, nihče nima časa za to.”

pattern

Bloom hair vitamini bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje videti zdravi in brezhibni, ne glede na to, kje na svetu ste. Če lahko poskrbimo, da se bo vsaka ženska vsak dan počutila seksi, lepo in veliko bolj samozavestno ... Smo opravili svoje delo!

Spoznajte našo ekipo

 • Adam Cvik
  Adam Cvik
  CEO & Co-Founder
  Združuje ljudi za izjemne stvari, ki imajo dušo. Ena od njih je na primer Bloom Hair, ki ga je ustanovil s svojo punco, zdaj ženo Zuzko.
 • Zuzana Cvik Zureková
  Zuzana Cvik Zureková
  CEO & Co-Founder
  Rada premaguje lastne meje in nič, ampak res nič ji ni nemogoče. Rešitev bo našla hitreje, kot lahko rečete Bloom Hair. Resnično razmišlja o vseh podrobnostih in postavlja druge potrebe pred svoje!
 • Michal Kmeť
  Michal Kmeť
  Head of Design
  Vedno z nasmehom in pozitivno voljo pri ustvarjanju novih stvari. Rad se ukvarja s športom, prosti čas pa uživa v hribih, kjer črpa navdih.
 • Eliška Jedinakova
  Eliška Jedinakova
  Product Manager
  Ve vse o proizvodnji izdelkov, njihovem pakiranju, skladiščenju in prodaji. Dela na novih izdelkih z ekipo Bloom Hair, je kreativna in njena kava so potovanja, humor in vino.
 • Marek Ďuračka
  Marek Ďuračka
  Project Manager
  Rad ima red in organizacijo nalog. Rad ustvarja nove stvari in odkriva priložnosti. Njegova skrivna ljubezen v pisarni je ohlajen prosecco.
 • Petra Čutríková
  Petra Čutríková
  Campaign manager + social media creator
  Rada ima TO-DOčka, načrte in jasne cilje. Pojmi, kot so jutranja rutina, seznam opravkov, seznam želja, mesečni must-have, so njena ljubezen.
 • Jakub Džmura
  Jakub Džmura
  E-commerce Manager
  Tehnologije, finance in poročila so njegova igrača. Uživa v delu s podatki in skaliranju rasti e-trgovine.
 • Barbora Neuschl
  Barbora Neuschl
  PR & Influencer Manager
  Začasna rešitev, ni rešitev zanjo. Vsega se loti za pogoj 100% rezultata. Njena strast do nalog je velika, saj je delo za Bloom Hair sanjska služba. Med drugim je naš hodeči tripadvisor.
 • Petra Vančová
  Petra Vančová
  Office Manager
  Samo stopite v stik z njo in v nekaj sekundah imamo na mizi vse, kar potrebujemo v pisarni. Brez nje naša pisarna Bloom Hair ne bi mogla delovati.
 • Šimon Augustín
  Šimon Augustín
  Web Admin
  Prej je delal »samo« z e-trgovino, a se zaradi hitrega učenja po zelo kratkem času ukvarja z res vsem, kar je treba pripraviti v digitalnem svetu Bloom Hair.
 • Andrea Závodná
  Andrea Závodná
  Invoicing
  Je popolna sodelavka, ki vedno z nasmehom na obrazu reši še tako zapleteno situacijo.
 • Veronika Vavrová
  Veronika Vavrová
  Development of Cosmetics Products
  Verjame v popolno kombinacijo ljubezni in kemije – kar se kaže v kozmetiki, ki jo poskuša ustvariti za Bloom Hair. Dela na tistem, česar še ne morete videti, a – imate se česa veseliti!
1 / 1

Naša filozofija

Naš glavni cilj je podpora ženskam na vseh področjih njihovega razvoja. Želimo, da se počutijo samozavestne in lepe, da vedo, da res zmorejo vse, njihovi lasje pa bodo sijali.

icon
vrhunski izdelki
icon
dizajn brez konkurence
icon
osredotočanje na izjemno storitev
icon
profesionalna podpora strankam

Smo vaš najljubši izdelek

Bloom Hair neguje vaše lase in lasišče s popolno vitaminsko formulacijo, zasnovano posebej za krepitev in spodbujanje naravne rasti las.

Smo vaš najljubši izdelek

Bloom Hair neguje vaše lase in lasišče s popolno vitaminsko formulacijo, zasnovano posebej za krepitev in spodbujanje naravne rasti las.
reward badge
reward badge

Beauty urednice nas obožujejo

Borimo se za močnejše in bolj samozavestne ženske

In resno mislimo. Kot blagovna znamka smo se zavezali, da bomo ženskam nenehno pomagali ter jim dajali moč in možnosti za uspeh. Sodelujemo z neprofitnimi organizacijami:

15 -dnevni paket Gratis ob vsakem naročilu vitaminov

* 15-dnevni brezplačni paket bo samodejno dodan v košarico, ob vsakem naročilu samo enkrat.

Black Friday

50% off na drugi izdelek

V košarico vstavi 2 izdelka in na drugega ti podarimo 50% popust. Velja samo do 01.12.2021 ali do razprodaje zalog.